Таксист зґвалтував і намагався задушити пасажирку

0
2
Таксист зґвалтував і намагався задушити пасажирку
В Києві у Голосіївському районі Києва побив і зґвалтував клієнтку, яку забирав з нічного клубу.

Молода жінка, яка очолює столичну юридичну компанію, відпочивала з подругою в розважальному закладі, пише obozrevatel. Перед закриттям вона подзвонила в службу таксі "Рапід", щоб поїхати додому.

На замовлення приїхав Volkswagen Passat, і жінка сіла на заднє праве пасажирське сидіння. Через кілька хвилин водій звернув у лісопаркову зону, а коли клієнтка запитала, куди він їде, чоловік розлютився, став кричати на неї і зупинив машину.

Таксист пересів до жінки на заднє сидіння і почав роздягати. Коли вона почала відбиватися, чоловік почав її душити, вдарив по голові і зґвалтував. Після скоєного ґвалтівник наказав жінці одягтися й відвіз її додому. Постраждала звернулася в поліцію і викликала швидку.

Ґвалтівника затримали. З'ясувалося, що 45-річний чоловік зареєстрований в одному з сіл Тячівського району Закарпатської області. В Києві він таксував на орендованому автомобілі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні