На кордоні з Туреччиною вирішили побудувати стіну

0
-1
На кордоні з Туреччиною вирішили побудувати стіну
Греція зводить в районі області Еврос на сухопутному кордоні з Туреччиною "потужне загородження для зміцнення зовнішніх кордонів Євросоюзу". Про це заявив на брифінгу офіційний представник грецького уряду Стеліос Пецас, пише УНН.

"В даний час на кордоні зводиться нова огорожа протяжністю 26 км і модернізуються старіші ділянки протяжністю 10 км. Очевидно, що створення нового загородження сприяє захисту суверенних прав країни і подає всім чіткий сигнал, що Греція захищає зовнішні кордони Європи", — сказав він.

Представник уряду згадав про поїздку прем'єр-міністра Кіріакоса Міцотакіса в область Еврос в минулі вихідні.

"В останні дні прем'єр-міністр, висловлюючи особливу зацікавленість в ефективній охороні наших кордонів і підтримки наших жителів, що живуть у віддалених районах, відвідав Еврос. Він зустрівся з представниками місцевих органів влади і на місці був проінформований про будівництво загородження, яке буде завершено в квітні (2021 року)", — сказав Стеліос Пецас.

За його словами, "крім свого основного захисного і стримуючого характеру, це загородження дає безліч переваг, оскільки воно буде функціонувати і як сучасний проект захисту від повеней, так як, з одного боку, воно будується відповідно до особливої геоморфології Евроса, а з іншого - з урахуванням місцевого сільськогосподарського виробництва".

Стеліос Пецас також повідомив, що для найбільш ефективної охорони кордонів Греції до чергування в Евросі негайно приступають 400 нових постійних прикордонників, ще 800 будуть розміщені на островах в східній частині Егейського моря, а ще 480 — на решті території країни.

"Протягом року в цілому 1 680 прикордонників будуть дислоковані в усіх районах, де потрібна посилена поліцейська присутність", — сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні