Пасажирка літака кашляла на попутників і кричала, що всі помруть. ВІДЕО

0
-7
Пасажирка літака кашляла на попутників і кричала, що всі помруть. ВІДЕО
Пасажирка літака кашляла на попутників і кричала, що всі помруть.

Пасажирку літака EasyJet, який 18 жовтня вилітав з Белфаста в Едінбург, "викинули" за борт і заарештували за порушення порядку.

Жінка не захотіла одягати маску в салоні, а потім влаштувала дебош: кашляла на попутників і кричала, що "всі і так помруть". Про це повідомляє The ​​Sun.

На відео показано, як жінка відмовляється надіти захисну маску на прохання бортпровідника. "Від «корони» чи ні, але всі помруть", - кричала вона.

Екіпажу авіалайнера через ситуацію, що склалася довелося викликати поліцію. Пасажирка була згодом арештована. Зараз ведеться розслідування.

Згідно з директивами EASA, всі пасажири під час пандемії коронавірусу повинні мати при собі і носити під час польоту особисту маску.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні