На Волині посадовців звинуватили в організації незаконної вирубки лісів

0
1
На Волині посадовців звинуватили в організації незаконної вирубки лісів
Працівники Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства постануть перед судом за завдані державі мільйонні збитки.

Відповідну інформацію у вівторок, 20 жовтня, оприлюднили на офіційному сайті Державного бюро розслідувань.

Зазначається, що у справі фігурують директор ДП "Турійське ЛГ", заступник начальника Волинського облуправління лісового і мисливського господарства, а також двоє колишніх головних спеціалістів лісового відділу.

Їм інкримінують організацію масштабної корупційної схеми, яка призвела до систематичного винищення лісів у регіоні та спричинила збитки державі на загальну суму 17,6 мільйона гривень.

«Згідно з даними досудового слідства, вказані посадові особи виписали, видали та погодили лісорубні квитки на проведення суцільних рубок головного користування на території загальнозоологічного заказника місцевого значення "Осівський" і "Озерянський". Службовці порушили основні вимоги природоохоронного законодавства, що призвело до незаконної рубки дерев різних порід», — прокоментували ситуацію у пресслужбі ДБР.

Станом на тепер до суду направлено обвинувальний акт за відкритим провадженням відповідно до частини 2 статті 367 Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні