Пішки йшов у Німеччину: на кордоні затримали іноземця

0
3
Пішки йшов у Німеччину: на кордоні затримали іноземця
Громадянина Іраку, який пішки йшов у Німеччину, затримали на кордоні з Угорщиною. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на пресслужбу Західного регіонального управління ДПСУ.

"Порушника, який намагався незаконно потрапити до Угорщини, затримали цієї ночі військовослужбовці відділу прикордонної служби "Лужанка" Мукачівського загону", - розповіли у відомстві.
Зазначається, що під час патрулювання, близько 1-ї години ночі, прикордонний наряд помітив невідомого, який намагався подолати загороджувальний паркан.

"Правопорушника затримали, ним виявився громадянин Іраку. Чоловік мав при собі посвідку на постійне проживання в Україні.

Прикордонникам іноземець пояснив, що працює лікарем у Вінниці та мав на меті потрапити у Німеччину нібито до хворої мами. Зі слів молодого лікаря, він декілька разів намагався перетнути кордон у законний спосіб, проте, у зв’язку із пандемією COVID-19, не зміг цього зробити, а тому вирішив іти до неньки пішки", - додали у Держприкордонслужбі.

Наразі чоловіка доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону. На затриманого складено протокол про адмінправопорушення, отож невдовзі, подальшу долю мандрівника та оцінку його діям визначатиме суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні