Віктор Кривцун "Седой" закликає своїх побратимів проголосувати за кандидата на посаду Луцького міського голови Дмитра Глазунова

3
-3
Віктор Кривцун "Седой" закликає своїх побратимів проголосувати за кандидата  на посаду Луцького міського голови Дмитра Глазунова
Ветеран АТО /ООС, бойовий офіцер спецпідрозділу "Світязь" Віктор Кривцун на псевдо "Сєдой" пройшов кривавий коридор Іловайська, оточення і прорив у Вуглегірську. Був поранений. Перебував у полоні:
- Дмитра я знаю більше 30 років і вважаю його гідним цієї високої посади.Але зараз не про те. Давайте відверто і без політики.
З перших днів війни Дмитро організував програму "Мистецька терапія" з психологічної реабілітації бійців, згідно з якою у нас в обласному госпіталі інвалідів побували відомі українські артисти Павло Зібров, Богдан Бенюк, скрипаль з Канади Василь Попадюк, наші місцеві зірки. А скільки за 6 років ми відвідали концертів, вистав, екскурсій! Усього і не перерахувати! У нас в госпіталі є навіть виставка картин, які малювали наші хлопці на арт-терапії з професійними художниками, які приїжджали з Дмитром.

Відверто скажу: Дмитро Глазунов заслужив, щоб я віддав свій голос на виборах Луцького міського голови саме за нього. То ж сьогодні, закликаю своїх побратимів проголосувати за кандидата в мери Луцька Дмитра ГЛАЗУНОВА!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Сєдой" і ще пару "сєдих" проголосують за цього невдаху.І КРАПКА.
Відповісти
спецпiдроздiл свiтязь , 23 пляжна рота , 13 байдарочний взвод .
Посада замполiт .
Відповісти
на місце сиротинської мітить. потім буде кошмарити весь луцьк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні