Продукт від діареї, нудоти, дратівливості і запаморочень

0
2
Продукт від діареї, нудоти, дратівливості і запаморочень
Медики перерахували продукти, за допомогою яких можна скоротити ризик виникнення інсульту. Раціон людини відчутним чином впливає на стан здоров'я.

Експерти вказали, що серйозними проблемами загрожує дефіцит калію в організмі. У людини можуть спостерігатися збої в серцевому ритмі, нудота, також підвищується дратівливість, можливі діарея і запаморочення. Заповнити дефіцит елемента можна додавши у свій раціон бананів. У день достатньо з'їдати три ягоди.

Завдяки багатих на калій продуктів можна знизити ризик розвитку онкології, стає простіше контролювати тиск, також це допомагає запобігти утворенню тромбів. Якщо в день споживати до 1600 мг елемента, можна значно скоротити ймовірність інсульту. Знайти калій легко в ряді доступних продуктів.

Крім бананів, пише ГолосUA, він також міститься в горіхах, сочевиці, молоці, налягати треба на шпинат і рибу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні