В Італії зафіксували новий рекорд захворюваності на COVID-19

0
5
В Італії зафіксували новий рекорд захворюваності на COVID-19
Станом на 27 жовтня в Італії зафіксували новий рекорд добової захворюваності на COVID-19. Заразилися понад 20 тисяч осіб.

Пише РБК.

"Міністерство охорони здоров'я заявило, що у вівторок був встановлений новий рекорд кількості щоденних заражень COVID в Італії - 21 994 особи. Було зроблено 174 398 тестів. Померла за добу 221 особа", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Італія в цей час переживає другу хвилю вірусу. Нові карантинні обмеження викликали відповідну реакцію у населення країни. В Італії почалися масові протести, деякі з яких були переросли у заворушення.

Як повідомляло РБК-Україна, в неділю, 25 жовтня, уряд Італії посилило карантинні обмеження після чергового антирекорду щодо коронавірусу. Зокрема, були закриті кінотеатри, театри, фітнес-центри, басейни, гірськолижні курорти та концертні зали. Ресторанам і барам дозволено працювати до 18:00.

Також повідомлялося, що минулого тижня влада ряду регіонів Італії ввели комендантську годину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні