--> Учені порахували скільки живуть антитіла від коронавірусу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учені порахували скільки живуть антитіла від коронавірусу

0
4
Учені порахували скільки живуть антитіла від коронавірусу
Вчені Імперського коледжу Лондона після дослідження, в якому взяли понад 365 тисяч людей з'ясували, що з часом антитіла у перехворілих зникають, тож стратегія вироблення колективного імунітету від коронавірусу ставиться під сумнів.

Про це інформує сайт університету.

Вчені зазначають, що усім піддослідним тричі робили тести на антитіла у період з 20 червня по 28 вересня. За цей час антитіла зникли у 26% піддослідних. До того ж, серед загальної кількості респондентів на початку експерименту антитіла виявили у 6%, а станом на початок другої хвилі COVID-19 у вересні - у 4,4% протестованих.

Разом із тим скорочення частки людей з антитілами відбулося в усіх вікових групах: найбільше скорочення антитіл спостерігалося у людей, старших за 75 років, найменше - у людей 18-24 років.

Результати дослідження дають змогу припустити, що рівень імунітету населення може знизитися за місяці після першої хвилі епідемії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні