Українських заробітчан змусять платити податки

7
-2
Українських заробітчан змусять платити податки
Глава Державної податкової служби Олексій Любченко заявив, що з всіх доходів, які надходять від українських заробітчан, мають бути сплачені податки. Про це інформує Vse.

Велика частина заробітчан не платять податки, зокрема ЄСВ. Щоб почати боротися з ухиленням від сплати податків із боку українських трудових мігрантів, потрібно розкрити банківську таємницю. Про це в інтерв’ю Інтерфакс-Україна розповів глава Державної податкової служби Олексій Любченко.

«І ми, і НБУ бачимо цю інформацію: $12 млрд переказів надійшло з-за кордону. З них $2,3 млрд – через системи переказів грошей, тобто точно мало потрапити в декларації. Але потрапило тільки 11 млрд грн – у 30 разів менше від $12 млрд», – заявив Любченко.

На думку Олексія Любченка, щоб податкова почала боротися з ухиленням від сплати податків із боку українських трудових мігрантів, потрібен контроль банківських рахунків.

«Я категорично за розкриття банківської таємниці. Що це за архаїзм?.. Але ситуація приголомшлива: будь-яка країна світу, будь-який банк за кордоном на наш запит дає будь-яку інформацію щодо руху по рахунках, а Росія не дає. Хоча ризики я не розумію...», – заявив глава податкової.

Якою може бути ставка податку та яким способом оподатковуватимуть заробітчан глава ДПС не уточнив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже сплачено в країні роботодавця
Відповісти
податок на доходи - не сплачено
Відповісти
Зла вже не вистачає!!! То людина поїхала від сім'ї в чужу країну вкалувати, а тут її вирішили подоїти!!! А потім ті податки провідкатують і покупляють своїм дітям круті машини і хати. А дулю вам!!!!
Відповісти
потім людина з тих заробітків приїзджає назад - стає на біржу, ходить у лікарню, отримує пенсію - а податки платити не хоче, не так це відбувається?
Погляньте скільки заробітчан під час карантину стали на біржу, з чого їм платити? Хай би ставали собі на біржу в Польщі.
Відповісти
Да пішли ви !!!!!!!! Давайте обкладайте податками ті мільярди,які ви викачуєте з України
Відповісти
Ага, а оліхархи, і продажні судді будуть тепер наживатися завдяки рішенню "Неконституційного суду" .
Нехай держава забезпечить людину робочими місцями, а потім буде вимагати сплату податків.
Стосовно пенсій, якщо людина немає відповвдного стажу то вона пенсію нематиме, так що дописувач зверху заспокоїться, ще питання чи багато хто до тієї пенсії доживе.
Відповісти
Шановні, які податки, це є прямі, безвідсоткові, інвестиції в економіку нашої країни. Де ви ще візьмете 12 млрд у.о. ; увімкніть кнопку "розум"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні