Паб у Німеччині пропонує обміняти персональні дані на пиво. ФОТО.

0
5
Паб у Німеччині пропонує обміняти персональні дані на пиво. ФОТО.
З недавніх пір заклади Німеччини зобов'язані збирати контактні дані відвідувачів, щоб мати можливість відстежити поширення коронавірусу. Про це інформує maximum.fm.

Багато хто не хоче ділитися інформацією, тому в пабі німецької комуни Берг придумали, як можна і дотримуватися нових правил, і не розгубити відвідувачів.

Тепер всім гостям закладу видають поштову листівку з анкетою: в неї потрібно вписати ім'я та прізвище, час візиту в паб, телефон або електронну пошту, а також домашню адресу. Через певний термін цю листівку вишлють за адресою гостя. З папером можна буде знову прийти у заклад і безкоштовно отримати 0,5 пива. Співробітники пабу вибрали формат листівки не дарма: так гості вписують свої справжні контактні дані.

За словами власника пабу, відвідувачам ідея сподобалася. У Twitter такий хід теж оцінили, але засумнівалися у безпеці персональних даних – пишуть, було б краще відправляти листівки в конверті.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні