Ювелірний бренд SOVA тепер і в Луцьку!

0
-5
Ювелірний бренд SOVA тепер і в Луцьку!
1 листопада ювелірний дім SOVA відкривається в ТРЦ ПортCity.

Знайти острів SOVA можна відразу по правий бік від головного входу торгового центру. Тут буде представлена 21 колекція та дизайнерські колаборації SOVA, включаючи нову лінійку прикрас TOKYO. Площа торговельної точки становить 6 кв.м., острів виконаний у фірмовому стилі бренду.

«Ми давно помітили інтерес клієнтів з Волинської області до нашого бренду - прослідкувати це можна по відгукам та коментарям на сайті та соцмережах SOVA. Тому вирішили, що наша 33-я локація має бути саме у Луцьку. Відкриття збігається з презентацією нової лінійки прикрас TOKYO, що поповнила колекцію “Мегаполіс”. І це відмінний привід завітати до нас у гості», - говорить директорка з маркетингу та продажів SOVA Анна Коваль.

На честь відкриття перші п'ять покупців отримають сертифікати номіналом 1000 грн, а для всіх інших відвідувачів до 7 листопада включно будуть діяти знижки до -50%.

На цей момент в Україні працює 32 магазини ювелірного бренду SOVA у 12 областях: у Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Львові, Миколаєві, Ужгороді, Хмельницькому, Тернополі, Івано-Франківську, Запоріжжі та Херсоні.



SOVA, jewelry house – український ювелірний бренд-трендсетер, який відповідає світовим тенденціям. Ідея формування ювелірного гардероба для сучасних дівчат виступає лейтмотивом у всіх колекціях ювелірного дому. Єдиний на українському ринку бренд, який колекційно підходить до запуску продуктів та демонструє сміливість, готовність до експериментів та свободу.

SOVA – це переосмислення класики, якісні та стильні прикраси, які можна змінювати кожен сезон, доповнюючи свої образи до будь-якої нагоди.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні