Почали виписувати реальні штрафи за відсутність масок. ВІДЕО.

2
-2
Почали виписувати реальні штрафи за відсутність масок. ВІДЕО.
У метро Харкова почали виписувати адмінпротоколи за відсутність масок. Про це інформує телеграм-канал Інсайдер UA.

Без масок - відразу на вихід за штрафом. Ті, у кого маски були приспущені на підборіддя, робили зауваження, але не карали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не може цього бути, невже будуть карати через штрафи. Цікаво, а як оштрафований українець чи українка будуть сплачувати штраф: сам громадянин піде платити до банку, його понесуть на руках до банку чи можливо в кайданах поведуть через всю вулицю, через усе село, через усе місто, будуть вести і нагайкюю підганяти, а може через суд, тощо. Щось мені не віриться, що ця "затєя" найде прихильників та буде запроваджена. У нашої нації не той менталітет виховання, не та культура в українця і порядність. Впевнений, що якщо через суд, - то зі 100-та оштрафованих українців в суд на розгляд даного питання прийде один українець: вихований, культурний та порядний. А 99% населення в Україні це "беспредельщики", невиховані люди, безкультурщина і хами. Ось того нам ця Європа буде ще снитися років так 50. З цих причин, нас туди ніхто не бажає брати. Ми тільки коли знаходимось за кордоном то дотримуємось законів тієї країни де тимчасово перебуваємо, і то не всі, а як приїдемо до неньки України то нам зразу море по коліна.
Відповісти
Депутатів увагою не оминайте..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні