Трамп звинуватив американських лікарів у завищенні цифр щодо COVID

0
-3
Трамп звинуватив американських лікарів у завищенні цифр щодо COVID
Дональд Трамп стверджує, що медики нібито завищують статистику щодо коронавірусу, щоб заробляти більше грошей.

Повідомляє Кореспондент.

Президент США Дональд Трамп заявив, що американські медики нібито навмисно завищують статистику щодо коронавірусу, щоб заробити більше грошей. Про це він сказав під час виборчої зустрічі в Мічигані.

"Наші лікарі - дуже розумні люди. Отже, що вони роблять. Кажуть: вибачте, але всі вмирають від COVID... А це близько $2 тисяч надбавки, тому вони мають більше грошей", - сказав Трамп.

Видання пише, що 30 жовтня в США був зафіксований найвищий показник щоденної захворюваності за весь період пандемії, а в 17-ти штатах зареєстровано рекордну кількість госпіталізацій. Це стало третім добовим антирекордом за три доби.

Раніше Трамп пообіцяв, що пандемія скоро закінчиться. Американський лідер вважає, що Байден зі своєю командою намагаються залякати людей захворюванням на COVID-19.

Також Трамп заявив, що вакцина від COVID-19 покладе край пандемії. У США підтверджено майже 9 мільйонів випадків коронавірусу, з них понад 230 тисяч закінчилися смертю пацієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні