Під Харковом верблюд крав капусту з городів. ФОТО. ВІДЕО.

1
0
Під Харковом верблюд крав капусту з городів. ФОТО. ВІДЕО.
Під Харковом жителі села помітили незвичайного звіра, який крав капусту з городів. Про це інформує Харків.знай. Відповідним відеороликом поділився Telegram-канал "Труха".

Повідомляється, що звір був помічений в селі Борщова Харківської області. Жителі помітили, що капусту на їх городах поїдає незвичайне, для це місцевості, тварина – верблюд. Селяни були збентежені видовищем і встигли зняти момент "крадіжки" на відео.



"Як прогнати цього страшного зайця? І кому виставити рахунок за капусту?"- жартує автор відео.

Користувачі Мережі з'ясували, що верблюд, виявляється, належить місцевому фермеру, який періодично відпускає тварину для пошуків підніжного корму. Тим же, хто через набіги верблюда позбувся врожаю, користувачі запропонували інший спосіб "заробітку":



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже люблю сайт «Волинь24». Подання матеріалу у Вас м‘яке і толерантне. І коментатори - люди дуже різні, але - ДУМАЮЧІ!!! Добра Вам і процвітання.
P.S. Перед цим дописом - читав «Вол.новини»...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні