У Києві вже почали переобладнання "Палацу спорту" під шпиталь для хворих на коронавірус

0
14
У Києві вже почали переобладнання "Палацу спорту" під шпиталь для хворих на коронавірус
Зараз усе відбувається поки на рівні паперових вказівок, але процес вже запущено у дію.

Пише Депо.

Зокрема, за словами головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, вже є попередній кошторис щодо того, скільки потрібно грошей на переобладнання під шпиталь для хворих на коронавірус саме "Палацу спорту" у Києві. Зараз цей кошторис доопрацьовують.

Зараз у ДП "Медичні закупівлі" аналізують ціни щодо закупівлі нового обладнання. Після цього буде видана постанова, згідно якої виділять кошти на ці закупівлі. Одразу після цього розпочнеться розгортання шпиталю у "Палаці спорту".

До того ж Віктор Ляшко додав, що у Києві можуть розгорнути так звані польові шпиталі. Вони будуть працювати в тих приміщеннях, де є опалення, вентиляція, а також санітарно-технічні умови. Йдеться загалом про великі приміщення, де можна буде підвести кисень до ліжок з хворими на коронавірус. Проте Віктор Ляшко додав, що у разі розгортання польових шпиталів, поки немає лікарів, які б працювали в них. Тобто потрібно буде шукати додатковий медичний персонал для таких шпиталів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні