Злочинці тримали чоловіка у підвалі і катували за борг, якого не існувало

0
-1
Злочинці тримали чоловіка у підвалі і катували за борг, якого не існувало
У Вінниці поліцейські затримали чоловіка і жінку, які тримали чоловіка у підвалі і катували за борг, якого не існувало.

"До поліції за допомогою звернулась дружина потерпілого про те, що її чоловіка викрали невідомі люди та незаконно утримують. Чоловіка побили, одягли на голову мішок, погрожували пістолетом, завезли на територію приватного домогосподарства та утримували в підвальному приміщенні впродовж доби", — повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Зловмисників затримали момент їх пересування на автомобілі в середмісті Вінниці. Поліцейські оглянули їх автомобіль і знайшли мішок, мотузку, металеву трубу та інші знаряддя вчинення злочину. За місцем їх проживання вилучили пістолет для відстрілу гумових куль та інші речові докази.

Поліцейські з'ясували, що зловмисники звинуватили потерпілого, який працював у них, в крадіжці 12 тисяч гривень. Чоловік свою вину заперечував. За словами потерпілого, його побили, а потім привезли додому, де забрали його паспорт, мобільний телефон та телевізор, вимагаючи кошти.

У поліції відкрили кримінальне провадження за викрадення людини. Готуються матеріали для оголошення 36-річному чоловіку про підозру. Оцінка дій його 30-річної дружини буде надана в ході слідства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні