--> Назвали продукти, які здатні «блокувати» процеси старіння | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Назвали продукти, які здатні «блокувати» процеси старіння

0
0
Назвали продукти, які здатні «блокувати» процеси старіння
Правильне харчування - це основа здоров'я. Вживання деяких продуктів негативно впливає на організм і може спровокувати різні проблеми зі здоров'ям. Але є й інша група продуктів, яка підтримує імунітет і може «блокувати» старіння.

Лікар Юлія Юсіпова розповіла, що харчові звички дуже впливають на внутрішні процеси нашого організму, особливо з віком. У раціоні слід обмежити жирну їжу, фаст-фуд, консервовані продукти, тому що їх регулярне вживання може спровокувати ряд захворювань і прискорити процес старіння організму.

А ось на що варто звернути увагу, так це на «антивікове» харчування, куди входять листові овочі, горіхи, насіння льону, а також фрукти, ягоди, зерно, крупи, тваринний білок, бобові та інші продукти, в яких багато фолієвої кислоти. Такий раціон впливає на процес метилування - один з найбільш ключових механізмів метаболізму організму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні