Світломузичний фонтан у Луцьку скоро перестане працювати

2
3
Світломузичний фонтан у Луцьку скоро перестане працювати
Світломузичний фонтан, що на Театральному майдані, незабаром призупинять на зимовий період, адже він здатен працювати без перебоїв при температурі до +5 градусів. Про це повідомляє Волиньпост з посиланням на КП "Луцькводоканал".

Відновить свою роботу фонтан вже навесні.

До слова, за 14 днів роботи в тестовому режимі фонтан відвідали близько 50 тисяч людей.

Також, враховуючи численні пропозиції лучан щодо оформлення зони амфітеатру, у проєкт внесуть додаткові коригування, над якими працюють архітектори. Для того, щоб вигляд і стан амфітеатру був привабливим і вдало доповнював загальну картину. Амфітеатр не залишиться в нинішньому вигляді, конструкція буде «обшиватися» і декоруватися якісними та стійкими матеріалами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а з наступного року там будуть кози пастись. бабло відмили - і до побачення. замайбутники на чолі з маріонеткою полі-палицею набудуть ще фонтанів . а кишенькові "Волинські новини" розтрублять як про велику турботу влади про лучан. БЕЗАЛЬТЕРНАТИВНО, БЕЗ ГОРБАТИХ КОМЕНТАРІВ НА АДРЕСУ ВЛАДИ, ІЗ ОДНОСТОРОННІМ ШЕЛЬМУВАННЯМ ОПОНЕНТІВ.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні