Зірку Плейбой хотіли вигнати з літака через надто сексуальний топ. ФОТО.

1
4
Зірку Плейбой хотіли вигнати з літака через надто сексуальний топ. ФОТО.
Співробітники авіакомпанії Southwest Airlines ледь не вигнали з літака 26-річну модель Playboy Ів Марі. Жінці, яка збиралася летіти з Далласа в Талсу разом зі своїм семирічним сином, зробили зауваження через її відверте вбрання. Про це інформує Максимум.фм.

Члени екіпажу вважали, що топ пасажирки не відповідає дрес-коду авіаперевізника. Сама Ів наполягала на тому, що в її одязі немає нічого "непристойного". Саме це слово вживається в правилах авіакомпанії, на які посилалися співробітники.



В результаті одна зі стюардес дала Марі джемпер, адже у неї не було у що переодягнутися. Також жінку з сином пересадили в перший ряд, щоб вона не потрапляла на очі іншим пасажирам.


"Мене принизили. Я вважаю, що це дискримінація. Шум був піднятий не так через фасон топа, скільки через розмір грудей, а з цим я нічого не можу вдіяти", – стверджує Ів.



Southwest Airlines відреагували на скаргу жінки і вибачилися перед нею. Пасажирка отримає знижку у 100 доларів на наступний авіапереліт.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороша "копілка"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні