Комісія з регулювання азартних ігор в Україні розпочала роботу

0
-4
Комісія з регулювання азартних ігор в Україні розпочала роботу
У Комісії вже оформлені реєстраційні документи, отримана печатка і почалася процедура відкриття розрахункового рахунку в Держказначействі.

Пише Корпеспондент.

"Під час засідання до складу робочої групи були включені голова і члени Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей. Учасники обговорили проект постанови Кабінету міністрів України Про затвердження ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та проведення азартних ігор. Новообраний голова Комісії Іван Рудий повідомив, що Комісія вже розпочала свою роботу: оформлені реєстраційні документи, отримана печатка і почалася процедура відкриття розрахункового рахунку в Державній казначейській службі України", - написав Немчінов.

Документ регулюватиме види діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор в Україні. Зокрема, діяльність у цій сфері буде проводитися виключно за наявності в суб'єкта господарювання відповідних, передбачених законом ліцензій. Саме Комісія буде здійснювати їхню видачу і розробить ліцензійні умови для кожного виду діяльності з урахуванням особливостей різних сфер.

Ліцензійні умови з'являться найближчим часом у відкритому доступі для публічного обговорення, після чого будуть винесені на затвердження урядом.

Нагадаємо, що раніше Зеленський легалізував гральний бізнес. Президент підписав закон про гральний бізнес, незважаючи на правову колізію з регулюючим органом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні