--> Ще один із суддів КСУ попався на брехні у декларації - ЗМІ. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ще один із суддів КСУ попався на брехні у декларації - ЗМІ. ВІДЕО

1
-8
Ще один із суддів КСУ попався на брехні у декларації - ЗМІ. ВІДЕО
Суддя Конституційного суду України Ігор Сліденко протягом 2 років не вносив у декларацію інформацію про користування нерухомістю. Про це повідомляють журналісти-розслідувачі "Вihus.info".

"Сліденко був призначений на посаду в Конституційний суд України в березні 2014 року. Протягом 2 років - з 2015 по 2016 роки - він не відображав у деклараціях будинків або квартир у власності, оренді чи користуванні, хоча в частині "місце фактичного проживання" вказував Київ", - йдеться в розслідуванні.

За законом, декларант повинен показати майно, яким користувався, навіть якщо це була кімната в гуртожитку або тимчасове проживання у родичів. На той момент у декларації судді був лише автомобіль Peugeot 2011 року випуску, наголошують в "Bihus.info".



У декларацію за 2017 рік Сліденко вніс 2 житла, повідомляють журналісти-розслідувачі.

"Орендовану в Державного управління справами квартиру площею 47 квадратних метрів і службову від КСУ - площею 108 квадратів на проспекті Науки. Останню менше ніж за рік сім'я судді приватизувала й продала".

Гроші від продажу, швидше за все, були вкладені в купівлю нового житла, додають журналісти.

"2019-го у власності суддівської сім'ї з'явилася квартира в центрі Києва - на Інститутській. 87,8 квадрата обійшлися в понад 5 млн грн".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дивно що вони прийняли таке рішення, себе захищали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні