--> Компанія-власник TikTok планує залучити інвестиції при оцінці в $180 млрд – Bloomberg | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Компанія-власник TikTok планує залучити інвестиції при оцінці в $180 млрд – Bloomberg

0
-1
Компанія-власник TikTok планує залучити інвестиції при оцінці в $180 млрд – Bloomberg
Переговори йдуть на тлі підготовки до IPO дочірніх проектів компанії і проблем TikTok в США.

Повідомляє Мінд.

Китайська ByteDance, яка володіє в тому числі TikTok, веде переговори про залучення $2 млрд від групи інвесторів, в тому числі від фонду Sequoia. Про це розповіли джерела Bloomberg, знайомі з деталями переговорів.

За словами джерел видання, в ході операції інвестори можуть оцінити ByteDance в $180 млрд. Для порівняння, в травні 2020 року компанія оцінювалася в $100 млрд. Це найдорожча приватна компанія за версією Bloomberg.

Умови раунду можуть змінитися, оскільки переговори ще тривають, відзначає видання. У ByteDance відмовилися від коментарів, представник Sequoia наразі не відповів на запит.

Джерела агентства також розповіли, що ByteDance може почати підготовку деяких зі своїх найбільших активів, у тому числі сервісу Douyin (китайська версія TikTok) і новинного додатка Toutiao, до IPO в Гонконзі. Про початок переговорів щодо розміщення Douyin повідомляли і співрозмовники Reuters наприкінці жовтня.

У серпні у Douyin було понад 600 млн активних користувачів за день порівняно з 400 млн на початку року, відзначає Bloomberg.

Переговори йдуть на тлі можливого блокування TikTok в США: у вересні суд тимчасово заблокував заборону на скачування TikTok у країні. Це дало ByteDance більше часу на операцію з продажу частини соцмережі Oracle і Walmart. Переговори загальмувалися на час президентських виборів у США і судів з приводу заборони, відзначає Bloomberg.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні