--> На Волині від коронавірусу померла багаторічна директорка школи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині від коронавірусу померла багаторічна директорка школи

0
3
На Волині від коронавірусу померла багаторічна директорка школи
Не стало Євгенії Михайлівни Дудко, освітянки з багаторічним досвідом роботи, ще нещодавно директорки Угринівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Сумну звістку повідомили вранці, 06 листопада, йдеться на сайті Городищенської громади.

"Євгенія Михайлівна була педагогом від Бога. Її добре знали у громаді і далеко за її межами.

Останнім часом хворіла. З пневмонією потрапила у реанімацію. Наші джерела повідомляють, що у жінки виявили коронавірус.

Апарат Городищенської сільської ради, керівники закладів освіти та педагоги громади висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Євгенії Михайлівни Дудко.

Вона жила школою і любила дітей… Світла пам’ять…", – йдеться у повідомленні.

Додатково: Євгенія Дудко розпочала трудову діяльність із 1974 року старшою піонервожатою Ржищівської восьмирічної школи Горохівського району.

Із 1976 року працювала в Угринівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів: організатором дитячого колективу, вчителем української мови та літератури, заступником директора з виховної роботи, заступником директора з навчально-виховної роботи і директором цієї школи. Не так давно, у кінці серпня цього року, Євгенія Михайлівна (спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист) вирішила покинути директорський пост у вже рідному закладі освіти і залишилася на посаді вчителя української мови та літератури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні