--> Українець перетворив «Запорожець» у шикарне ретро-купе. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українець перетворив «Запорожець» у шикарне ретро-купе. ФОТО

6
7
Українець перетворив «Запорожець» у шикарне ретро-купе. ФОТО
Українець зміг переробити класичний ЗАЗ-968 і зробив з нього ретро-купе.

Поки що вартість переробленого автомобіля оцінюють в 11 тисяч доларів, інформують enovosty.



Авто зазнало масштабних зовнішніх та технічних змін. Після зрізання даху модель вийшла двомісною, а про вітчизняну класику ЗАЗ-968 нагадує тільки передній бампер авто.

Також автоумілець обладнав автомобіль новими передніми і задніми фарами, ґратами радіатора, колесами і перефарбував його в білий і синій кольори.



Силовий агрегат перенесли з задньої на передню частину автомобіля. В оновленій моделі силовим агрегатом стала V-четвірка з повітряним охолодженням, а двигуну додали потужності.

Також був змінений і салон переробленого ретро-купе. Він отримав дерев'яну панель приладів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Панове журналісти вивчіть нормально українську мову і не послуговуйтеся русизмами. Не ганьбіть себе , і не засмічуйте мову!!!
Відповісти
Будьте добрі, уточніть, де ви тут русизм надибали... Бо щось шукаю і не знаходжу)
Відповісти
Мабуть, мали на увазі слово шикарний. То ви не дивуйтесь! В країні де керує комік, українською мови можуть повчати і бовдури)
Відповісти
Ось "бовдур" якраз і українське слово, хоч мало хто знає справжнє значення цього слова. А ось "шикарний" це російське слово , яке деякі неуки ліплять його скрізь забувши що українською переклад "розкішний"
Відповісти
Нешановний йолопе! Хоч інколи відкривайте словники (орфографічний, академічний, і т.ін.). Але у вашому випадку, певно, відчиняйте)))
І змилуйтеся, будь ласка, якщо дурень - сопіть у дві дірки, але не повчайте і не називайте неуками інших. Бо, як відомо, хто озвався, той і в...вся)
Відповісти
Менше дивися фільмів від 95кварталу !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні