Після 15 років мовчанки: культові System Of A Down повертаються

0
0
Після 15 років мовчанки: культові System Of A Down повертаються
Вірмено-американський рок-гурт System Of A Down (SOAD) вперше за 15 років випустив відразу дві нові пісні, щоб підтримати Вірменію через конфлікт з Азербайджаном у Нагірному Карабаху, повідомляє ВВС.

Бойові дії в регіоні розгорнулися з новою силою восени цього року.

Пісні "Захисти землю" ("Protect The Land") та "Геноцидний гуманоїд" ("Genocidal Humanoidz") презентував лідер гурту Серж Танкян.

"Ці дві пісні про страшну і серйозну війну, яка ведеться на наших культурних батьківщинах - в Арцаху (так Нагірний Карабах називають вірмени) та Вірменії", - написав співак.

Учасники гурту заявили, що "корумповані режими" Азербайджану та Туреччини "не тільки хочуть привласнити Арцах та Вірменією, але також чинять геноцидні дії щодо людей та дикої природи, щоб досягти своєї мети".

"Ми тут, щоб захистити нашу землю, захистити нашу культуру та захистити нашу націю. Не час закривати на це очі. Це надзвичайний привід для нас відкласти все та виступити за нашу країну як четверо вірменських хлопців, всі як один", - додав Танкян.

Гурт System Of A Down заснували у 90-х роках минулого століття. З 1998 до 2005 року гурт, який виконував важку рок-музику, випустив п'ять альбомів. Усі вони стали платиновими, найбільш популярний з них - "Toxicity". SOAD- володарі "Греммі" за краще хард-рок шоу у 2006 році.

У 2006-му гурт раптово розпався. Епізодично виконавці збиралися разом задля концертної діяльності, але ось уже 15 років не випускали спільно музики, а працювали сольно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні