Важливо! За відсутність маски на вулиці не штрафуватимуть. ВІДЕО

1
5
Важливо! За відсутність маски на вулиці не штрафуватимуть. ВІДЕО
Українців не штрафуватимуть за перебування без маски на вулиці. Крім того, штрафи не накладатимуть на неповнолітніх.

Про це заявив міністр юстиції Денис Малюська.

– Зауважу, що такі штрафи не застосовуватимуться до неповнолітніх, а також за неносіння маски на вулиці, – наголосив Малюська.

Він додав, що застосування такого штрафу буде швидким: його накладатиме поліцейський, представник санітарно-епідеміологічної служби чи органів місцевого самоврядування одразу ж на місці.

6 листопада Верховна Рада України ухвалила закон, яким встановлюються штрафи за не носіння маски у громадських приміщеннях та транспорті у розмірі від 170 до 255 гривень.

Раніше розмір штрафів за порушення будь-яких правил карантину сягав від 17 до 34 тисяч гривень. За словами Малюськи, це було несправедливим, адже мало хто може стільки заплатити. Крім того, штраф могли стягнути тільки через суд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну взагалі то вулиця за визначенням не є громадським місцем, а носіння маски обов'язкове у громадських місцях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні