Волинянин «купив» в Інтернеті трактор за майже 27 тисяч

0
10
Волинянин «купив» в Інтернеті трактор за майже 27 тисяч
Упродовж минуло тижня до Любомльського відділу поліції надійшло три заяви від громадян про вчинення відносно них шахрайських дій. Про це повідомляє пресслужба Любомльський відділ поліції.

Так, 5 листопада року надійшла заява від 54-ох річного жителя Чернігівської області, про те, що невстановлена особа, шахрайським шляхом, розмістивши на сайті «ОЛХ» оголошення, під приводом продажу автомобіля марки «Рено Трафік», заволоділа грошовими коштами в сумі 82390 гривень, які останній, перебуваючи в Любомлі, перерахував на картку «Ощадбанку».

А в п’ятницю, 6 листопада, надійшла заява 63-ох річного жителя села Згорани Любомльського району про те, що останній знайшовши в мережі Інтернет оголошення про продаж трактора марки «Кубота», зв’язався за номером телефону з ймовірним продавцем та з метою його придбання трьома платежами в період з 2 по 3 листопада через відділення «Ощадбанк», що в місті Любомль по вул. Незалежності,13 перерахував на рахунок кошти в сумі 26 800 гривень, однак трактор не отримав.

Того ж дня надійшла заява 63-ох річного жителя міста Любомль про те, що 13 жовтня близько 17.00 год., невідома особа представившись працівником біржі AneDesk, повідомила останньому, що на його рахунку знаходяться кошти, але для того щоб їх отримати він повинен зайти в особистий кабінет «Приват Банк» та виконати певні дії, що останній і зробив. Під час виконання цих операцій з рахунку заявника зникли кошти в сумі 20 000 гривень. В результаті чого шахрайськими діями невідомої особи йому було завдано матеріальних збитків на суму 20 000 гривень.

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 КК України. Триває досудове слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні