Кого підтримає у другому турі виборів Луцького міського голови Дмитро ГЛАЗУНОВ?

3
3
Кого підтримає у другому турі виборів Луцького міського голови Дмитро ГЛАЗУНОВ?
Учасник виборів Луцького міського голови, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО" ВОЛК" Дмитро ГЛАЗУНОВ на своїй сторінці у фейсбук розповів кого підтримає у другому турі виборів Луцького міського голови.

" У другому турі виборів Луцького міського голови я обираю не прізвища чи партії. Я обираю програму дій, від якої залежить подальше життя громади, в даному випадку найцінніше - здоров'я лучан. І це мій єдиний критерій вибору.

Я не політик, я практик. Не продаюсь та не торгую державними інтересами. І однаково віддано служитиму людям при будь-яких владах. Як сказав відомий герой: "Я мзду не беру, за державу обидно!".

Тому і запитую в учасників другого туру виборів Луцького міського голови Ігоря ПОЛІЩУКА та Богдана ШИБИ: хто готовий кинути виклик українським псевдореформам та зробити усього три кроки назустріч хворим лучанам?

1. Прибуток "Муніципальної аптеки", яка створена посадовцями Луцької міської ради, спрямовуємо на Луцьку міську лікарню, а не в приватні кишені, як нині.

2. Цей прибуток дозволить відмовитись від збору ганебних "благодійних внесків" з лучан, які й так поставлені на межу виживання. То ж, забороняємо в закладах охорони здоров'я Луцька діяльність будь-яких благодійних організацій по збору коштів з пацієнтів.

3. На першому поверсі адміністративного корпусу Луцької міської лікарні створюємо кардіоцентр, який рятуватиме життя лучан. Швидка доставлятиме хворих з інфарктами та інсультами прямо до окремого входу кардіореанімації, минаючи загальне приймальне та ліфти. Це буде найкрутіший центр західної України, який запрацює уже навесні. Адміністрацію лікарні переселяємо в інший корпус, де після скорочення ста ліжок та звільнення персоналу місця достатньо. Все ж, попри коронавірус, на першому місці за смертністю стоять серцево-судинні захворювання.

Лучани за це Вам подякують, а ми всі підтримаємо!
Очікую на публічну відповідь від Ігоря ПОЛІЩУКА та Богдана ШИБИ".

То ж, хто готовий?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже пішов, нащо ця мова? Лучани ясно дали зрозуміти - як вони відносяться до Глазунова ))
Відповісти
Діма, дуже важкі умови договору. Тим паче, за жменьку голосів. Можливо, візьми баблом?
Відповісти
Глазунов, голосуй за Поліщука. Він тобі відкриє в лікарні №2 відділення для шизофреніків з важким перебігом хвороби. Підлікуєшся. У тебе багато важких патологій. Як очевидно, вони практично невиліковні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні