Зеленський ініціює нову програму «Здорова нація»

1
1
Зеленський ініціює нову програму «Здорова нація»
В Україні необхідно розробити програму «Здорова нація», яка буде містити практичні рекомендації щодо зміцнення здоров'я та профілактики захворювань. Про це інформує Слово і Діло.

Про це заявив хворий на коронавірус президент України Володимир Зеленський на щоденній селекторній нараді в ОПУ 10 листопада, передає пресслужба відомства.

«Президент України Володимир Зеленський ініціює розробку програми «Здорова нація», яка буде містити практичні рекомендації для громадян щодо зміцнення здоров'я, профілактики захворювань та подолання їх наслідків, щоб люди не залишалися наодинці зі своїми недугами, в тому числі викликаними коронавірусом», - йдеться в повідомленні.

За словами Зеленського, пандемія показала, що люди, які мають сильний імунітет, регулярно займаються спортом, легше переносять коронавірус і одужують швидше.

Тому, на думку президента, потрібно, щоб ще до інфікування людина знала, як зміцнити свій організм.

«У зв'язку з цим було запропоновано створити програму «Здорова нація», в рамках якої надавати громадянам інформацію про переваги здорового способу життя, регулярних фізичних навантажень і тренувань, а також про «Кошик здоров'я» - перелік вітамінів, необхідних для підтримки здорового організму, зміцнення імунітету тощо», - уточнили в ОПУ.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак, який також хворіє на коронавірус, запропонував включити в програму спортсменів, які перехворіли на COVID-19 (щоб вони розповідали про свій досвід боротьби з хворобою).

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що найближчим часом в уряді створять план розробки та впровадження програми в життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Медичні послуги зроби доступнішими, турботливий ти наший.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні