Байден обговорив тему України з Макроном та Джонсоном

2
1
Байден обговорив тему України з Макроном та Джонсоном
Раніше Байден у разі виграшу на президентських виборах обіцяв працювати над припиненням війни на Донбасі.

Оголошений переможцем на виборах президента США Джо Байден обговорив тему України з лідерами Франції та Британії - Емманюелем Макроном та Борисом Джонсоном. Про це йдеться в офіційних повідомленні штабу Байдена у Twitter у вівторок, 10 листопада.

«Байден висловив готовність співпрацювати у питаннях щодо глобальних викликів, у тому числі безпеки та розвитку в Африці, конфліктів в Україні й Сирії, а також іранської ядерної програми», - зазначається в релізі стосовно переговорів з президентом Франції Емманюелем Макроном.

У розмові з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном Байден також звернув увагу на питання України, позначивши його як пріоритетне для спільних зусиль Вашингтона й Лондона.

Нагадаємо, Байден у разі виграшу на виборах обіцяв працювати над припиненням війни на Донбасі та допомогти боротись з корупцією в Україні. Також він обіцяв надати військову допомогу Україні, у тому числі летальну зброю.

Джерело: Тиждень.ua, Укрінформ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НУ-НУ!!!!!!! Дай Боже йому розуму,щоб здійснив свої обіцянки.
Відповісти
The volume of distribution is approximately 0 buy cialis generic online cheap Elderly patients with a few days after you
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні