У Луцьку затримали трьох авто-джигітів під шафе

0
-33
У Луцьку затримали трьох авто-джигітів під шафе
Учора, 10 листопада, на вулиці Івана Франка за порушення ПДР луцькі патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz Vito. У 50-річного водія інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Кермувальник пройшов огляд на стан сп’яніння на місті пригоди. Результат – 1,94 проміле, повідомляє патрульна поліція Волині.

А згодом, патрулюючи на вулиці Шевченка, інспектори зупинили транспортний засіб Mitsubishi Space Star, водій якого не увімкнув сигнали зміни напрямку руху, чим порушив ПДР.

При спілкуванні з водієм, патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Висновок лікаря показав, що водій справді був нетверезий.

Пізніше патрульні отримали повідомлення від заявника, який розповів, що кермувальник Opel перевищує швидкість та перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Інспектори прибули за вказаною адресою та виявили 21-річного водія. Його огляд на стан сп’яніння показав результат у 1,27 проміле.
На всіх водіїв патрульні склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

За 10 місяців 2020 року на території області зареєстровано 131 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, при цьому 31 ДТП з травмованими, в яких 3 особи загинули та 47 травмувалися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-33

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні