«Місць в лікарнях не буде навіть в коридорах», - Шмигаль

0
-3
«Місць в лікарнях не буде навіть в коридорах», - Шмигаль
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль попередив, що якщо не вживати сьогодні жодних заходів зі стримування епідемії COVID-19, українські лікарні втратять змогу приймати нових пацієнтів вже в середині грудня. Про це повідомляє УНІАН.

Таку заяву він зробив під час онлайн-засідання уряду, коментуючи введення в Україні карантину вихідного дня.

«Наше завдання – не зупинити присутність людей в розважальних закладах, закладах харчування. В нас завдання – зменшити потоки людей, в метро, в маршрутних таксі, в транспорті. Зменшити контакти соціальні людей через вихідні дні. Для того, щоб зупинити зростання хвороби в Україні», - пояснив прем’єр.

«Якщо нічого не робити, вже 10-15 грудня медична система не буде мати змоги приймати жодну людину.10-15 грудня за нинішньої ситуації, якщо нічого не робити, місць в лікарнях не буде навіть в коридорах», - визнав він.

Водночас прем’єр наголосив, що уряд не зупиняє економіку та критичну інфраструктуру країни, і не вводить жорсткий локдаун.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні