У Зеленського прокоментували можливу відставку генпрокурорки

0
2
У Зеленського прокоментували можливу відставку генпрокурорки
Підстав для того, щоб генеральну прокурорку Ірину Венедіктову відправили у відставку немає.

Про це сказав представник президента в Конституційному суді України Федір Веніславський в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Підстав для відставки генерального прокурора точно немає. Якщо вони з'являться, знову ж таки, будемо оцінювати. Якщо будуть конкретні претензії до генерального прокурора (які були до попереднього), якщо, не зважаючи на дружні відносини, я буду бачити, що генеральний прокурор не виконав чи допустив якісь системні порушення, які призвели до негативних наслідків, то вже буду визначатись і, думаю, що буду голосувати за відставку будь-якого прокурора, якщо він не буде виконувати ті функції, які має виконувати, і буде займати недержавницьку позицію", - запевнив Веніславський.

Ірина Венедіктова є більш очільником Офісу генпрокурора України, ніж її попередник Руслан Рябошапка. Зараз "результатів діяльності дуже багато", бо "багато різноманітних злочинів розслідується ОГПУ, висуваються звинувачення", - стверджує він.

"Звичайно, завжди є завищені очікування, коли хочеться все і зразу. Все і одразу в силу різних причин не виходить, але, я думаю, що результати вона продемонструє. Ми очікуємо, що до кінця цього року будуть більш цікаві результати діяльності Офісу генерального прокурора".

Представник Зеленського в КСУ підтвердив, що товаришує з Венедіктовою. Але зараз спілкується з нею не так часто, як раніше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні