До сліз: 81-річний чоловік під вікнами лікарні грає серенади хворій дружині. ВІДЕО

0
1
До сліз: 81-річний чоловік під вікнами лікарні грає серенади хворій дружині. ВІДЕО
В Італії 47-річна дружина 81-річного чоловіка потрапила в лікарню з підозрою на рак. Його не пускали її провідати, тому виконував серенади під її вікнами на акордеоні.

Стефано Боцціні, якому заборонили відвідувати хвору дружину в лікарні, вирішив вийти на вулицю, під вікна медзакладу, щоб заграти їй серенаду на своєму акордеоні. Карла Саккі, його 47-річна дружина, спостерігала за цим з вікна лікарні на другому поверсі міста Кастель-Сан-Джованні.

Карлу доставили в лікарню, щоб лікарі провели тести про підозру на рак. Чоловік не зміг її відвідати через обмеження, пов'язані з коронавірусом. Тому вирішив сісти під вікном, і грати пісні, важливі для їхнього спільного життя. Про це пише Summarizer.

Боцціні, колишній військовий гірської піхоти італійської армії. Надівши формений капелюх, сів на табуретці біля лікарні з акордеоном і співав. Карла і кілька медсестер спостерігали зверху.

"Вона була закохана в одну пісню, тож я весь час граю її вдома. Граю також інші, всім відомі, одну за іншою", - сказав чоловік.

Карлу виписали, і Боззіні відхилив пропозицію лікарні відвести її додому на машині швидкої, сказавши, що сам приїде негайно за нею.

"Ми весь час поруч. У неї серйозна хвороба, і тепер їй потрібне лікування в спеціалізованій лікарні", - додав чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні