--> Відомо, яка відповідальність загрожує винним у авіакатастрофі МАУ в Ірані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомо, яка відповідальність загрожує винним у авіакатастрофі МАУ в Ірані

0
8
Відомо, яка відповідальність загрожує винним у авіакатастрофі МАУ в Ірані
Максимальне покарання винних у авіакатастрофі літака "Міжнародних авіаліній України", який збили 8 січня в Ірані, становить 3 роки ув'язнення.

Про це розповів заступник генпрокурора Гюндуз Мамедов, пише "Цензор.нет".

"Ми дізналися, що розслідування ведеться в контексті статей Кримінального кодексу ІРІ, де передбачено особливості покарання за ненавмисне вбивство або вбивство з необережності. Щоб ви розуміли, максимальна санкція передбачає до 3 років позбавлення волі та виплату грошової компенсації сім'ям загиблих. Покарання за вбивство 176 цивільних осіб із застосуванням військової техніки, повне руйнування пасажирського літака і заподіяння мільйонних збитків авіакомпанії та іноземній державі, становить усього 3 роки", - сказав Мамедов.

Відкритим також залишається питання щодо покарання посадових осіб, які за своїм статусом відповідальні за організацію військової служби та дії своїх підлеглих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні