--> Чоловік із пасинком не повернулися з прогулянки. Тіла знайшли на дні річки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік із пасинком не повернулися з прогулянки. Тіла знайшли на дні річки. ФОТО

0
5
Чоловік із пасинком не повернулися з прогулянки. Тіла знайшли на дні річки. ФОТО
Зниклих 39-річного Дениса Савчука і його пасинка 14-річного Максима Мазка із Баранівки на Житомирщині знайшли мертвими.

Машину Citroen Berlingo з тілами на дні річки Случ поблизу села Полянки виявили водолази 11 листопада. Їх розшукували з 9 листопада. У поліцію про зникнення повідомила жінка. Розповіла, що чоловік із сином не повернулися з прогулянки у лісі, повідомили Gazeta.ua у відділі комунікації обласної поліції.

Під час пошукової операції слідчі помітили на березі річки сліди від автівки. Після кількох годин обстеження дна, водолази натрапили на машину з людьми всередині.

"При обстеженні берега були знайдені на траві та очереті характерні сліди шин, що вели до води. Стовідсоткової упевненості у тому, що там проїхала машина, не було - хотілося сподіватись на краще. Однак при дослідженні річки було знайдено потонуле авто", - розповів начальник ГУНП області Юрій Олійник.

Причини та обставини загибелі чоловіка і його пасинка встановлюють слідчі. Призначено судово-медичну експертизу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні