Зеленський хоче запустити власний відеоблог

0
-2
Зеленський хоче запустити власний відеоблог
В Офісі Президента планують знову вести комунікацію через відеоблоги. Про це пише Укрінформ. Про це повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк в інтерв'ю Українській правді.

"Він (Зеленський - ред.) готовий йти не на відосики, я вважаю, що відосики – це мало. Він - більше, ніж відосики. Він Президент країни. Але ось іменний відеоблог, який Президент буде вести регулярно, який буде дуже жорстко структурований, – це саме те", - сказав Подоляк, який відповідає за медіанапрям в ОП.

Він пояснив, що відносно новий формат комунікації потрібен через недостатність медіаресурсів для поширення позиції влади. Тому наразі розробляється концепція відеоблогів.

За словами радника глави ОП, планується, що відеоблог триватиме не більше 10 хвилин та охоплюватиме 5-6 тем тижня, на які Президент даватиме свій фідбек.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні