--> Єгері стріляли по жінці, наче по живій мішені. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Єгері стріляли по жінці, наче по живій мішені. ВІДЕО

0
-8
Єгері стріляли по жінці, наче по живій мішені. ВІДЕО
На Харківщині чорний джип у полі влаштував переслідування старенького ВАЗу, у якому їхали чоловік з дружиною та сином. Один із пасажирів позашляховика відкрив вогонь на ураження та поранив жінку. Як виявилось, у джипі їхали єгері.

Ввечері подружжя поверталося додому з гостей. Раптом просто в полі їх кинувся наздоганяти чорний джип. Позашляховик почав таранити їхню машину, а вже за мить пролунала серія пострілів. Одна з куль поцілила в «Жигулі», пробила задні дверцята і перебила кістки 50-річній жінці.

Чоловік підстреленої жінки Юрій Линник розповідає, що агресори наказали їм не звертатися до поліції. Мовляв, стався нещасний випадок. «У нас в прокуратурі все куплено, ти нічого не доб’єшся, а ми все порішаємо», - передав він слова одного з чоловіків із джипу.

В джипі були троє: один зі співзасновників тутешнього мисливського господарства, єгер та його 19-річний онук. Власнику гвинтівки оголосили підозру, але 44-річний хазяїн мисливського господарства Олександр Приходько йти до поліції не поспішає. У тому, що сталося, своєї вини не бачить.

З кульовим пораненням жінку доставили до лікарні: куля перебила кістки гомілки і застрягла всередині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні