Жінки, обережно: ці звичні нам 5 продуктів провокують зморшки та руйнують нашу красу

1
-6
Жінки, обережно: ці звичні нам 5 продуктів провокують зморшки та руйнують нашу красу
На піку популярності багатообіцяючих «уколів краси» та інноваційної косметики, яка нібито містить діаманти, золото і наночастинки інших металів, багато хто забуває про головне правило красивої шкіри - правильне харчування. Про це інформує НВ.



Багаторічні дослідження вчених свідчать про те, що стан шкіри безпосередньо пов'язаний з продуктами, які ми регулярно вживаємо. Зокрема, медики нагадують, що певні продукти харчування здатні привести до появи зморшок, зниження пружності шкіри і передчасного старіння. Крім того, неправильне харчування може привести до сухості шкіри, екземи, зневоднення шкіри, акне та інших проблем.


1. Цукор



Вживаючи цукор, ви травмуєте вашу шкіру, в якій в момент поїдання чергового солодкого десерту або, наприклад, плитки молочного шоколаду, активно руйнуються еластин і колаген - білки, відповідальні за збереження шкіри молодою, гладкою і пружною.


2. Прості вуглеводи



Такі продукти, як білий рис, паста, білий хліб, попкорн і інші прості вуглеводи також є ворогами красивої шкіри і молодості. Вживання простих вуглеводів призводить до стрімкої втрати еластичності і пружності шкіри, а також до утворення зморшок.

3. Молочні продукти



Молочні продукти, хоч і позиціонуються, як корисний продукт, в дійсності дуже шкідливі для нашої шкіри. Дерматологи та інші медики акцентують увагу на тому, що молочні продукти, крім білків, жирів і вуглеводів, містять гормони росту, а також тестостерон і прогестерон поряд з лактозою, яка стимулює синтез інсуліну, провокуючи появу проблем зі шкірою - переважно акне.

4. Кофеїн



Кава і інші напої, які в великій кількість містять кофеїн, призводять до зневоднення шкіри, передчасного старіння, появи глибоких зморшок і втрати пружності. Крім того, кортизол, що міститься в каві, може діяти як андроген, провокуючи акне.
Дерматологи рекомендують всім любителям кави знижувати побічні дії кофеїну на шкіру, вживаючи очищену воду у великих кількостях протягом дня. Крім того, медики радять пити «чисту» каву - без молока, вершків, цукру та інших добавок.

5. Оброблені продукти і напівфабрикати



Це найменш несподіваний, але найбільш важливий пункт в списку. Оброблені продукти і напівфабрикати містять багато солі, цукру, підсилювачів смаку, консервантів та інших інгредієнтів, які буквально руйнують шкіру зсередини, провокуючи відразу дві проблеми - висипання через порушення роботи сальних залоз і разом з тим глибокі зморшки, які з'являються в результаті інтенсивного руйнування колагену. Вживання таких продуктів призводить до акне, в'ялості шкіри, зморшок і тьмяного кольору обличчя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы реально представляете что происходит в стране?!
Мне кажется нам подставляют какие то не настоящие статьи и мы часто не получаем новости из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что СМИ показывают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/svizhi-peredbachennya-vidmi-olgi-dlya-ukra%d1%97ni/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні