Пацієнтка померла від недбалості анестезіолога, трьом лікарям пред'явили підозри

0
7
Пацієнтка померла від недбалості анестезіолога, трьом лікарям пред'явили підозри
Анестезіолога Національного інституту раку підозрюють в неналежному виконанні професійних обов'язків, а лікаря жінки і патологоанатома - в підроблення медичної документації.

Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора, інформує Цензор.НЕТ.

"За даними слідства, лікар-анестезіолог Національного інституту раку перед початком оперативного втручання, не провівши передопераційну підготовку пацієнтки, ввів в її організм препарати, які є несумісними при одночасному введенні. Зазначені дії призвели до різкого погіршення стану здоров'я і надалі смерті жінки.

Для приховування наслідків неналежного виконання лікарем-анестезіологом професійних обов'язків, двоє інших медпрацівників - лікуючий лікар пацієнтки і лікар-патологоанатом за результатами розтину тіла внесли в медичну документацію недостовірні відомості про причину смерті жінки ", - йдеться в повідомленні.

Анестезіологу загрожує позбавлення волі на строк до 2 років, лікаря і патологоанатома - позбавлення волі на термін до 5
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні