--> Ребров очолить збірну України? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ребров очолить збірну України?

0
9
Ребров очолить збірну України?
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко уклав попередній з Сергієм Ребровим, згідно з яким нинішній наставник «Ференцвароша» приступить до роботи з національною командою з 1 липня 2021 року.

Про це з посиланням на телеграм «Динамо Київ Inside» пише спорт.ua.

«7 червня Андрій Шевченко пролонгував контракт на 2,5 роки (у форматі 1+1,5). У тому ж місяці, користуючись ось цією самою опцією (+1,5) президент УАФ Андрій Павелко та Сергій Ребров уклали попередній контракт на три роки, згідно з яким цей коуч зможе приступити до виконання своїх обов'язків з 1 липня 2021 року.

На той час Шевченко планує визначитися зі своєю подальшою клубною кар'єрою і випросив собі цих бонусних півтора року як запасний парашут. Але Павелко вчинив по-своєму», - сказано в повідомленні.

Контракт Реброва з «Ференцварошем» діє до літа 2023 року.
Відбірковий турнір до ЧС-2022 стартує в кінці березня наступного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні