На Волині у будинку пенсіонера сталася пожежа

0
-1
На Волині у будинку пенсіонера сталася пожежа

Про це повідомляє Управління ДСНС Волинської області.

О 12:30 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Гаразджа, де вогнем зайнялась дерев’яна господарська споруда. Чергова варта 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини прибула до місця події о 12:42, провела бойове розгортання та подала на гасіння два спеціальних водяних стволи. О 12:54 пожежу вдалось ліквідувати, вогонь пошкодив покрівлю та стіни прибудови. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем не встановлених осіб.

Близько 14-ї години трапилась пожежа в житловому дерев'яному будинку, розташованому в с. Кримне Старовижівського району. Мешканці повідомили про подію о 14:25 і до місця пожежі виїхали рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка, команди місцевої пожежної охорони з сіл Кримно та Дубечне. Вже о 14:30 перший підрозділ приступив до боротьби з вогнем – на гасіння пожежі було подано загалом 2 водяних спеціальних стволи. Пожежу ліквідували о 15:20.

Вогонь знищив 20 м кв покрівлі, веранду, пошкодив перекриття будинку, речі домашнього вжитку та побутову техніку всередині оселі пенсіонера. Ймовірна причина лиха: недолік конструкції нагрівальних печей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні