--> У Володимирі оштрафували пенсіонерку за те, що обміняла 73 гривні на 10 злотих | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі оштрафували пенсіонерку за те, що обміняла 73 гривні на 10 злотих

2
-2
У Володимирі оштрафували пенсіонерку за те, що обміняла 73 гривні на 10 злотих
У Володимирі-Волинському жінка незаконно займалася валютними операціями на території госпрозрахункового ринку. За це її притягнули до адміністративної відповідальності.

Про це пише БУГ з посиланням на Княжий Град та постанову Володимир-Волинського міського суду.

Як йдеться у матеріалах справи, 2-го жовтня близько обіду жінка перебуваючи на території Володимир-Волинського госпрозрахункового ринку, здійснювала валютні операції, а саме здійснила обмін 73 грн на 10 польських злотих.

«Своїми діями особа вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ст.162 КУпАП (Порушення порядку здійснення валютних операцій – Ред.)»

«Своїми діями особа вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ст.162 КУпАП (Порушення порядку здійснення валютних операцій – Ред.)», – йдеться у постанові суду.

У суді жінка свою вину визнала повністю, щиро розкаялася. Просила суворо не карати, оскільки зараз перебуває на пенсії і отримує незначні пенсійні виплати.

Її визнали винною і визначили адміністративне стягнення: попередження з конфіскацією валютних цінностей, а саме дві монети по 5 злотих республіки Польща у дохід держави.

Також вона сплатить 420 гривні 40 копійок судового збору в користь держави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знатні виродки в суддівських мантіях.
Відповісти
За монополії не штрафують, за офшори не штрафують, за вивезення лісу у величезній кількості не штрафують, а тут зробили за десять злотих "цапа-відбувайла"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні