Новини ООС: російські окупанти з гранатомета обстріляли позиції українських військових

0
0
Новини ООС: російські окупанти з гранатомета обстріляли позиції українських військових
Від початку доби, 14 листопада, в зоні проведення Операції об’єднаних сил зафіксували одне порушення перемир’я. Російські окупанти обстріляли позиції українських військових біля Водяного.

Повідомляє Прямий.

Про це повідомляє командування ООС.

Окупаційні війська застосували проти підрозділів Об’єднаних сил автоматичний станковий гранатомет. В результаті ворожого обстрілу українські військовослужбовці не постраждали.

“Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної ситуації”, – йдеться у повідомленні

Крім того, з початку доби сапери розмінували понад 14 гектарів прифронтової території у Донецькій та Луганській областях. На знищення передали 94 знайдених вибухонебезпечних предмети.

Нагадаємо, 13 листопада, на Донбасі було зафіксовано п’ять порушень домовленостей з боку збройних формувань РФ та її найманців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні