--> Після карантину «вихідного дня» Шмигаль кличе «на килим» мерів міст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Після карантину «вихідного дня» Шмигаль кличе «на килим» мерів міст

0
0
Після карантину «вихідного дня» Шмигаль кличе  «на килим» мерів міст
На тлі протестів проти карантину вихідного дня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль збирає у понеділок, 16 листопада, на онлайн-зустріч мерів великих міст.

Про це повідомляє ТСН.

Цими вихідними в Україні запрацювали нові карантинні обмеження. За словами голови Комітету з питань здоров'я нації Михайла Радуцького, перший карантин вихідного дня минув спокійно.

Але попри це, на його думку, надалі влада має врахувати свої помилки й не ухвалювати подібні рішення поспіхом. Адже підприємцям потрібен час, щоби підготуватися до нових умов роботи. До Комітету вже звернулись народні депутати з проєктом постанови, яка зобов'язує Кабмін повідомляти про нові обмеження не пізніше ніж за тиждень до того, як їх планують запровадити.

Рішення про карантин вихідного дня ухвалили, аби сповільнити епідемію коронавірусу. По всій Україні мало все зачинитися, окрім продуктових магазинів, аптек та заправок. І хоча частина міст відмовилися виконувати нові обмеження, переважна більшість закладів таки не працювали. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція лише за суботу склала майже тисячу протоколів за порушення обмежень, які діють на вихідних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні