У ДТП травмувалися троє юнаків

0
2
У ДТП травмувалися троє юнаків
Ввечері, 15 листопада, у місті Мостиська, що на Львівщині, через зіткнення двох автомобілів у реанімаційне відділення госпіталізували трьох хлопців. Про це повідомили на Facebook-сторінці Поліції Львівської області.

За інформацією правоохоронців, водій автомобіля "Тойота", не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем "Опель", яким керував 23-річний мешканець Мостиського району.

Внаслідок ДТП водій "Опеля", а також двоє його пасажирів – 20 та 25 років, отримали важкі травми, тому їх госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні