Погрожував підірвати магазин гранатою. ФОТО

0
-4
Погрожував підірвати магазин гранатою. ФОТО
Поліцейські Львівщини затримали озброєного гранатами 42-річного мешканця Городоцького району. Чоловік погрожував підірвати магазин у селі Суховоля. Повідомили на Facebook-сторінці поліції Львівщини.

Інцидент трапився 15 листопада, близько 16:20. Продавчиня магазину зателефонувала на 102 та повідомила, що невідомий погрожує підірвати магазин.

Жінці вдалося втекти та зателефонувати на оперативну лінію. Тим часом чоловік заволодів її сумочкою з грошима і особистими речами та втік з місця події. На місце інциденту виїхали правоохоронці, кінологи та вибухотехніки.

"Опитавши потерпілу, 37-річну місцеву мешканку, та очевидців, правоохоронці встановили, що чоловік, який зайшов у магазин, тримав у руках предмет, схожий на гранату, та вимагав у продавчині безоплатно віддати йому товари, а у разі відмови - погрожував підірвати приміщення", — повідомили у поліції області.

Нетверезого чоловіка знайшли у лісосмузі, де він переховувася. У нього вилучили два предмети, схожі на гранати РГД-5 та інші речові докази.

За даними правоохоронців, 42-річний чоловік уже мав судимість. Боєприпаси скерували на дослідження.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні