--> Заарештували волинянина, який викрав з каструлі екс-дружини гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заарештували волинянина, який викрав з каструлі екс-дружини гроші

0
-4
Заарештували волинянина, який викрав з каструлі екс-дружини гроші
Мешканець села Дубове Ковельського району Волинської області 5 вересня 2020 року, близько 10 години, через вікно проник у підсобне приміщення, яке належить йому на праві спільної сумісної власності з колишньою дружиною та їх спільними дітьми, таємно викрав належні колишній дружині гроші у сумі 3000 гривень. Їх жінка зберігала у каструлі під крупами у вказаному нежитловому приміщенні, пише Волинь.

Судом встановлено, що після розлучення пара проживає в одному будинку. обвинувачений постійно зловживає спиртними напоями, виносить з будинку речі колишньої дружини, продукти харчування, тощо і витрачає їх на придбання спиртних напоїв. Отримавши щомісячно пенсійні виплати їх за декілька днів пропиває, а тому жінка змушена цінні речі та грошові кошти приховувати в різних місцях домоволодіння. 3000 гривень вона сховала в каструлі в підсобному приміщенні, яке було зачинене на замок.

05 вересня 2020 року , коли вона підійшла до цієї споруди то побачила як колишній чоловік вилазить з неї через виставлену віконну шибку. Зайшовши в підсобне приміщення виявила, що дійсно було викрадено гроші, а тому повідомила про злочин працівників поліції та пішла до магазину де виявила обвинуваченого і його товариша, які розпивали пиво. Від продавця магазину дізналась, що за покупку розраховувався обвинувачений купюрою 500 гривень, яка була серед викрадених її коштів. У нього було виявлено і вилучено поліцією грошові кошти купюрами номіналом 1,2,5,50,200 гривень на загальну суму 260 гривень.

Чоловік свою вину визнав частково, стверджував, що взяв лише 500 гривень, а в іншій частині потерпіла на нього наговорює, намагаючись збагатитись, оскільки перебуває з ним в тривалих неприязних стосунках.

Попри це жінка категорично ствердила, що обвинувачений викрав саме 3000 гривень. Вона також показала, що чоловік як раніше до цієї події так і пізніше викрадав у неї гроші.У випадку відшкодування заподіяної шкоди в повному обсязі вона не бути мати до нього будь-яких претензій.

Суд визнав винним волинянина у вчиненні кримінального правопорушення, врахував пом’якшуючі обставини і часткове визнання ним вини, та призначив йому покарання у вигляді арешту строком на 2 місяці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні