--> За неправдивий виклик поліції волинянку притягнуть до адміністративної відповідальності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За неправдивий виклик поліції волинянку притягнуть до адміністративної відповідальності

0
2
За неправдивий виклик поліції волинянку притягнуть до адміністративної відповідальності
На жінку правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Їй загрожує покарання у вигляді штрафу, повідомляє Волинська поліція.

Учора вранці до поліції зателефонувала жителька райцентру Ратне, котра повідомила про грабіж. Жінка розповіла, що на автозаправці у селищі зловмисник побив її та зірвав з вух золоті сережки.

На місце оперативно прибув наряд групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група. Повідомлення про вчинення злочину не підтвердилася.

На заявницю поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Жінці загрожує штраф.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні